دیدار شورای شهر تهران و شهدار منطقه 18 با بیماران و پرسنل بیمارستان شهدای یافت آباد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۲ |
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهدای یافت آباد در روز دوشنبه 97/5/1 شاهد حضور شورای شهر تهران حسن خلیل آبادی به همراه شهردار منطقه 18 دکتر سید محمد فیاض در این مرکز بودیم.

در این دیدار شورای شهر تهران به همراه شهردار منطقه 18 با همراهی ریاست و مدیریت مرکز با  حضور در بخش های مختلف بیمارستان شهدای یافت آباد با بیماران دیدار کرده و با اهدای گل برای بیماران آرزوی سلامتی نمودند.

در ادامه این دیدار شورای شهر تهران و شهردار منطقه 18 ضمن تقدیر و تشکر از زحمات پرسنل خدوم و زحمت کش این مرکز برای آنها آرزوی سلامتی و سربلندی نمودند.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 741 بار   |   دفعات چاپ: 48 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر