مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل بیمارستان مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل بیمارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۶ |

طی مراسمی از زحمات و تلاشهای دکتر حمید چناری طی دوران مسئولیت در بیمارستان شهدای یافت آباد تقدیر بعمل آمد.

در این مراسم که با حضور دکتر کوهپایه زاده:رئیس دانشگاه،دکتر سیدجوادطبائیان:مدیر درمان،دکتر ملکی:رئیس دانشکده مدیریت ودکتر احمدی:مدیر روابط عمومی دانشگاه در سالن آمفی تئاتر بیمارستان برگزار شد.
دکتر طبائیان ضمن تشکر از زحمات دکتر چناری،از پرسنل بیمارستان تقدیر نموده و خواستار توجه و رسیدگی بیشتر به آنان شد.در ادامه مراسم آقای دکتر چناری در سخنانی خلاصه ای از عملکرد و تلاشها و دستاوردهای بیمارستان در طول تصدی مسئولیت را بیان و از پرسنل و همکاران تشکر نمود.
در این مراسم دکتر براتی مهمترین موضوع در راستای خدمت رسانی به مردم را خدمت صادقانه پرسنل بیمارستان در جهت ارائه پیشرفت و عملکرد بیمارستان عنوان و دو عنصر صداقت و صراحت را مورد تاکید قرارداد در ادامه دکتر کوهپایه زاده ضمن تشریح برخی امور دانشگاه از ریاست و پرسنل بیمارستان تقدیر و برای دکتر براتی آرزوی موفقیت نمود.
در پایان این مراسم ابلاغ دکتر براتی و تقدیرنامه دکتر چناری تقدیم ایشان گردید.

دفعات مشاهده: 272 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر