دوازدهمین نشست علمی راهبردی بیمارستان های دانشگاه دوازدهمین نشست علمی راهبردی بیمارستان های دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۰ |
دوازدهمین نشست علمی راهبردی بیمارستان های دانشگاه
دوازدهمین نشست علمی و راهبردی بیمارستان های دانشگاه مورخ 10مهرماه 1398به میزبانی بیمارستان شهدای یافت آباد برگزار شد. در آغاز جلسه پس از قرائت قرآن مجید جناب آقای دکتر کوهپایه زاده ریاست محترم دانشگاه به بیان اهداف،دستاوردهای برگزاری این نشست ها در راستای بهره مندی از تجارب و راهکارهای بیمارستان های دانشگاه پرداختند.
در ادامه ضمن اشاره به زیرساختهای اوقافی بیمارستان ها فرمودند:در نظر داریم با مشارکت و همکاری سازمان اوقاف واحدی در تشکیلات دانشگاه جهت انجام امور اوقاف به طور مستقل در دانشگاه برقرارکنیم.
سپس جناب آقای دکتربراتی مدیر عامل محترم بیمارستان شهدای یافت آباد به ارائه وضعیت عملکرد و شاخص های بیمارستان پرداختند و ضمن قدردانی از مدیران و رئیس اسبق بیمارستان،نقاط قوت  و ضعف و چالش ها و مشکلات بیمارستان بیان نموده و همچنین به بیان چشم انداز و اهداف کلان بیمارستان شهدای یافت آباد به شرح ذیل پرداختند:
1) معرفی بیمارستان به عنوان اولین مرکز تربیت مدیر سلامت در کشور
2) منطقی کردن خدمات از طریق تدوین ،بومی سازی،اجرا،نظارت بر راهنماهای طبابت بالینی
3) کسب رتبه درجه یک عالی در اعتبار بخشی
4) تشکیل مجمع خیرین سلامت بیمارستان
5)استقرار فرهنگ ایمنی بیمار و ارتقا کیفیت در سطوح عملکردی بیمارستان
6)ارتقای رضایتمندی بیماران و پرسنل
7)بازنگری و اصلاح فرآیندها
پس از پایان ارائه،دکتر براتی مدیرعامل بیمارستان،دکتر کوهپایه زاده با بیان هدف عالی آموزش و پروراندن مدیران سلامت در این بیمارستان،تاکید بر خدمت رسانی و تاثیر بر بهبود شاخص های بیمارستان نمودند.
دکتر مظاهری نژاد معاون محترم آموزشی با طرح سوال آموزشی کردن بیمارستان ها و بخش های غیرآموزشی بله یا خیر؟ضمن سمع نظرات حضار به بررسی و تحلیل مزایا و معایب،بایدها و نبایدها ی آموزشی کردن بیمارستان های غیر آموزشی پرداختند.هزینه بر ویادرآمد زا بودن بیمارستان های آموزشی درمطالعات کشور های اروپایی و آمریکایی  موردبررسی و تحلیل قرار گرفت.
در راستای همین موضوع دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه اعلام نمودند نیاز به یک مطالعه دانشگاهی در خصوص بررسی میزان اثربخشی و کارایی بیمارستان های آموزشی داریم.
در ادامه ایشان فرمودند: باید کارنامه ای به بیمارستان ها بدهیم تا بیمارستان خود را برانداز کند و در جریان امور خود باشد.
همچنین دکتر توکلی معاون محترم درمان دانشگاه اعلام نمودند:امسال اعتباربخشی توسط خود وزارت خانه انجام می شود.ودانشگاه دخالتی در این خصوص ندارد. بهتر است بیمارستانها جلسه سنجه خوانی برگزارکنندبرنامه ریزی بیمارستانها جهت بازدیدهای شبانه هیات رئیسه  از بیمارستان ها انجام خواهد شد.(r eventneve ) ها راگزارش بدهید و خودسانسوری نداشته باشید.
در انتهای نشست آقای دکتر پورسمایی مدیر محترم امور پشتیبانی و رفاهی به تشریح سامانه تدارکات الکترونیک دولت وسازوکار آن پرداختند.

دفعات مشاهده: 236 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر