• كاركنان
  • نوبت دهي

تشکیل جلسه اضطراری کمیته بحران با محوریت ویروس کرونا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۱۲ |
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهدای یافت آباد: کمیته بحران با محوریت برنامه ریزی و چگونگی ارائه خدمات در صورت بروز و شیوع کرونا ویروس در دفتر مدیرعامل برگزار شد. در این جلسه دکتر امیری نژاد معاون درمان به توضیح اقدامات صورت گرفته ازجمله اطلاع رسانی شیوه نامه های آموزشی به کلیه گروه های پرسنلی ،پمفلت های آموزشی ،بنر های اطلاع رسانی و اطلاعیه های بارگذاری شده در سایت بیمارستان توسط واحد روابط عمومی و همچنین هماهنگی های انجام شده با گروه های پزشکی اشاره نمود. در ادامه دکتر براتی در خلال جلسه هماهنگی های لازم با معاون درمان دانشگاه و معاونت بهداشتی در خصوص تامین نیاز های نیروی انسانی و تجهیزات لازم را انجام دادند.در انتها خانم ابراهیمیان کارشناس کنترل عفونت گزارشی در خصوص هماهنگی های انجام شده با وزرات بهداشت و دانشگاه و سایر مراکز ارائه نمود.

دفعات مشاهده: 1094 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر