• كاركنان
  • راهنماي مراجعين
  • نوبت دهي
  • درباره ما

پیام تشکر مدیر عامل بیمارستان از تمام همکاران خدوم در خدمت رسانی به بیماران مبتلا به کرونا ویروس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۱۱ |
دکتر امید براتی رییس بیمارستان شهدای یافت آباد طی پیامی از پزشکان، پرستاران و کارکنان درمانی بیمارستان که این روزها در خط مقدم حفظ و حراست از سلامتی مردم در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا به طور شبانه روز تلاش می کنند، تشکر کرد.
به نقل از روابط عمومی بیمارستان شهدای یافت آباد: متن پیام به شرح زیر است؛
به نام دوستدار زیباییها
قال الحسین(ع):ان حوائج الناس الیکم من نعم الله الیکم
امام حسین (ع):به درستی که حوائج مردم بر شما از نعمتهای الهی است پس از نعمتهای الهی ملول نشوید.

گرطبیبانه بیایی به سربالینم                                                                                  به دو عالم ندهم لذت بیماری را
از زمانی که بیماری کرونا به کشور ما وارد شد، همه دغدغه خادمان سلامت برطرف نمودن غبار بیماری از چهره مردم عزیزمان بود. در این روزها شاهد صحنه ها و رشادتهایی بودیم که کلمات قادر نیستند حق آن را ادا نمایند. این رشادتها یادآور خاطره ای است، در دیماه سال 1365یعنی بیش از 33 سال قبل در دفاع مقدس عملیات کربلای 5 ، زمانی که خط دشمن شکسته شد تعداد زیادی از عزیزان جان برکف ما همچون برگ بر زمین ریختند. در همان ابتدای عملیات شهید اسدی فرمانده شجاع و رشید گردان یازهرا(س) لشگر امام حسین که مدتی بعد درعملیات بازپس گیری فاو به شهادت رسید، به سختی از ناحیه شکم مجروح شد. در گرما گرم نبرد چهار بسیجی مجروح که هرکدام از ناحیه ای جراحت برداشته بودند، تصمیم گرفتند شهید اسدی رانجات دهند. تصور این صحنه که 4 مجروح ذکرگویان و با سختی 4 گوشه برانکارد رو گرفته و پیکر نیمه جان فرمانده خود را به عقب می بردند بسی سخت وجانکاه است! زمانی که پس از طی مسافتی حدود 2 کیلومتر به جاده رسیدیم وفرمانده خود را در آمبولانس قرار دادیم، در راه برگشت آمبولانس در گودالی که در اثر گلوله توپ ایجاد شده بود گیر افتاد. همراه با مجروحینی که درآمبولانس بودیم درد جراحت خود را به کلی فراموش کرده بودیم و با اشکهای جاری والتماس از درگاه الهی سلامتی و عافیت فرمانده مان را مسئلت می نمودیم. صحنه بسیار عجیب، به یاد ماندنی و معنوی بود.
فراموش کردن خود و جان بخشیدن برای برادری که در کنار شما می جنگید هرگز فراموش شدنی نیست.

این روزها ایثار و از خود گذشتگی همه کارکنان از خود گذشته بیمارستان شهدای یافت آباد یادآور خاطرات آن روزها بود. یاد آور خاطره فرمانده دلاوری که ماسک خود را برداشت و به دهان رزمنده مجروح گروهان خود گذاشت وخود شیمیایی شد. به یاد ما آورد که: چو عضوی به درد آورد روزگار          دگر عضوها را نماند قرار.
شرمنده همه همکاران عزیز در همه واحدها و بخشها بویژه بخشهای درمانی هستیم که گرچه خطر سرایت بیماری را در این شرایط خطیر وکارکردن با بیماران مبتلا به کرونا بخوبی می دانند، لکن با عشق و علاقه خستگی ناپذیری حتی بیش از ساعات موظفی خود در صحنه خدمت به مردم صادقانه تلاش می نمایند. برخی از عزیزان که در بیمارستان ما خدمت می کنند، خودشان به بیماری مبتلا هستند و در واقع از خدمت در این شرایط سخت معافند، ولی عشق به خدمت باعث شده سلامت مردمان کشور را  به خود و خانواده خود ترجیح دهند.
از خداوند متعال برای همه خادمان واقعی ملت ، عزت، عافیت، سربلندی و عاقبت بخیری مسئلت می نمایم. ارزومندم سرمایه های عظیمی چون شما همچنان برای ایرانی سرافراز و متعالی و مردمی مهربان و وفادار ماندگار و ابدی باشید.
به یاد داشته باشیم "فمن یعمل مثقال ذره خیرا یره" اگر به اندازه ذره ای به دیگران خیر برسانیم در جای خود محفوظ وانشالله باقیات الصالحات خواهد بود.
                                                            دکتر امید براتی
                                          مدیرعامل بیمارستان شهدای یافت اباد

دفعات مشاهده: 744 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر